Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Κυνήγι κρυμμένου θυσαυρού Σούρπης



2o ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 Φεβρουαρίου 2017
Οργανωτική Επιτροπή
Κίνησης Νέων Σούρπης
Πολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης
Κανονισμοί και όροι συμμετοχής

Άρθρο 1. - Τί είναι το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.
Σταθμοί σε αυτό το ταξίδι είναι οι σπαζοκεφαλιές, οι συνετές αποφάσεις, οι δεξιότητες, η ευστροφία, η ταχύτητα και οι γρίφοι. Επιλέξαμε να έχουν πρωτεύοντα ρόλο οι γρίφοι. Γρίφος στη διάλεκτο του Κρυμμένου Θησαυρού σημαίνει μια σειρά από οδηγίες ή βοηθήματα μέσω των οποίων η ομάδα προσπαθεί να βρει απαντήσεις, να οδηγηθεί στα σωστά σημεία και να πάρει την απαραίτητη σφραγίδα επίλυσης του γρίφου. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη Σούρπη,  αναδεικνύει ιστορικά (και όχι μόνο) στοιχεία της περιοχής.
Άρθρο 2. - Όροι συμμετοχής
Συγκροτήστε την δική σας  ομάδα  (από 4 έως 6 άτομα) και ετοιμαστείτε για ένα διασκεδαστικό και περιπετειώδη αγώνα. Δώστε ένα όνομα στην ομάδα σας και επειδή είναι Απόκριες, μια ομοιόμορφη εμφάνιση (μια μάσκα ή ένα καπέλο είναι αρκετά).  Τα μέλη της ομάδας μπορούν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε σημείο και να βοηθούν για την επίλυση των γρίφων. Μέσο μεταφοράς της ομάδας  μόνο τα πόδια σας!!!!!!!!!
(Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση αλόγων, ημιόνων και άλλων τετραπόδων ή τροχοφόρων).
Απαραίτητα σύνεργα: Ρούχα εκστρατείας, μολύβι και χαρτί, φωτογραφικές  μηχανές,  laptop. Tablet,   κινητά   τηλέφωνα   και   ότι   άλλο προαιρείσθε. (Είναι πολύ πιθανό να χρειαστείτε βοήθεια από το διαδίκτυο). 
Για αρχή συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής έως Πέμπτη απόγευμα 23  Φεβρουαρίου ώρα 18:00΄.
Δηλώσεις συμμετοχής:
στην Κίνηση Νέων Σούρπης τηλ. 6977421433 και στον
Πολιτιστικό Σύλλογο στο Ευγενίδειο Πνευματικό Κέντρο. τηλ. 6936065756.
Και επειδή όλοι οι καλοί χωράνε και όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα και επειδή κακό χωριό τα λίγα σπίτια (φτάνει λέμε….), όλοι οι νέοι και οι νέες, άντε και λίγο μεγαλύτεροι από 12 και πάνω έως 112 ετών, μπορούν να πάρουν μέρος στο δεύτερο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.
Άρθρο 3. – Πως θα διεξαχθεί το κυνήγι
Ημέρα διεξαγωγής του κυνηγιού η Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017  και ώρα έναρξης 11:00 το πρωί, από την πλατεία της Σούρπης. Εκεί θα δοθεί στους αρχηγούς των ομάδων ο πρώτος γρίφος.  
Στη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να επιλυθούν συνολικά  10  γρίφοι που θα σας οδηγήσουν στον τερματισμό στο τελευταίο και τυχερό  11ο  σημείο.
H απάντηση του κάθε γρίφου κρύβει τον επόμενο προορισμό.
Λοιπές χρήσιμες πληροφορίες:
-              Κράτα ότι σου δίνουν, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί
-              Σπεύδε βραδέως
-              Βλέπε, άκου, ρώτα
-              Ο καλός ο κυνηγός αρχίζει το κυνήγι από ΤΩΡΑ
-              Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι
-              Να θυμάσαι όλα τα παραπάνω
Άρθρο 4. – Έπαθλα
1η Ομάδα : 100 ευρώ (με την άδεια της ΤΡΟΪΚΑΣ)
  Ομάδα :   Μία κρουαζιέρα καλοκαιρινή με τον Ταρζάν για τα μέλη της δεύτερης ομάδας.
  Ομάδα:    Τον θαυμασμό μας και την αγάπη μας.
Οι λοιπές ομάδες: Ότι και η τρίτη ομάδα.

Άρθρο 5.  -  Λοιποί Όροι
Α.  Οι δοκιμασίες καθώς και η επίλυση των γρίφων, δεν απαιτούν καμία ιδιαίτερη σωματική αντοχή ή δύναμη.
Β. Οι μετακινήσεις που γίνονται από τις ομάδες στα όρια της Σούρπης πραγματοποιούνται με δική τους επιλογή και δική τους ευθύνη. Ο Κώδικας Οδικής και Ηθικής Κυκλοφορίας πρέπει να τηρείται κατά γράμμα και εφόσον διαπιστωθεί κάποια παρατυπία από κάποιο παίχτη, μπορεί να οδηγήσει σε άμεση αποβολή της αντίστοιχης ομάδος. (Ο Μεγάλος Αδελφός είναι πανταχού παρών)
Γ. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα καταστρέψει οποιοδήποτε στοιχείο για να εμποδίσει τις υπόλοιπες ομάδες να συνεχίσουν το παιχνίδι, ο διαγωνισμός ακυρώνεται αμέσως για όλες τις ομάδες.
Δ. Η οργανωτική επιτροπή είναι αρμόδια για επίλυση κάθε ένστασης ή διαφωνίας που μπορεί να προκύψει. (Εσωτερική διαφωνία της επιτροπής θα λύνεται με την μέθοδο………..)

Ε. Θα δοθεί στους αρχηγούς των ομάδων βοηθητικό υλικό για το παιχνίδι. (Για τη μεταφορά του εφοδιαστείτε με χειράμαξα)
Συνεχής ενημέρωση στις Σελίδες των συλλόγων στο facebook:  Πολιτιστικός Σύλλογος Σούρπης «Οι Νήες»  και Κίνηση Νέων Σούρπης και στο blog του Πολιτιστικού Συλλόγου www.politisourpis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: